Benytter i et grundigt rengøringsfirma?

Er du sikker på, at jeres virksomhed benytter sig af et grundigt rengøringsfirma?

Der findes utroligt mange rengøringsfirmaer. Især i de større danske byer. Derfor er det vigtigt, at du kan finde professionel erhvervsrengøring i København, hvor der især er mange firmaer om buddet. Heriblandt er der også mange firmaer, der ikke altid leverer et tilfredsstillende arbejde. Måske firmaet ikke har nok mandskab og en medarbejder, skal gøre rent for to. Men det kan også være, at rengøringsmedarbejderne har taget munden for fuld og simpelthen bare ikke er kompetente nok til at varetage de aftalte rengøringsopgaver. Heldigvis er der det nemt at skille fårene fra bukkene ved at dobbelttjekke det arbejde, der er blevet udført.  

Her er 3 måder, du kan dobbelt tjekke dit rengøringsfirmas arbejde:

  1. I vil højest sandsynligt have indgået en kontrakt med et rengøringsfirma, hvor I har specificeret, hvad der skal gøres rent, og hvor ofte det skal gøres. Derfor kan du altid lige lave en lille stikprøve for at se, om dit rengøringsfirma følger den aftale, I har indgået.
  2. De steder, der er mindre synlige, bliver ofte negligeret af et rengøringsfirma, der har travlt med at gøre rent alle de steder, hvor der ligger synlig skidt. Du kan derfor tjekke, om alle hjørner og små kroge er blevet støvsuget.
  3. Hvis du vil være mere ekstrem i din afsløring af, om erhvervsrengøringen er grundig nok, kan du altid overfladeteste steder, hvor der bør blive gjort rent så som stikkontakter, toiletbræt og lignende.