Det rette maskineri til flytningen

Flyttefirmaer arbejder sjældent ved, at en masse mennesker hanker op i et møbel og bærer det fra A til B til fods. Derfor har de selvfølgelig adgang til de nødvendige transportmidler for, at en flytning – privat og erhverv – kan foregå så optimalt som muligt. Ved en flytning er der mange former og størrelser af materiel der skal flyttes, lige fra de små stueplanter og kasser med tøj, til garderobeskabet eller, for firmaer, det tunge pengeskab. Flytningen kan også være over længere afstand, hvilket gør, at det ville være fordelagtigt at kunne pakke så meget som muligt i én last – måske endda det hele på én gang. Mange flyttefirmaer opbevarer disse transportmidler i en vognpark.

Vognparken – optimal opbevaring af flyttevogne

Lastbiler/flyttevogne er bestemt ikke små maskiner, og de kan derfor ikke ligefrem opbevares på en firmaparkeringsplads uden for kontoret i midtbyen. Vognparken er derfor der hvor, især større, flyttefirmaer opbevarer deres flyttevogne. Fordelen ved at have dem alle opbevaret på en god lokation er, at der hurtigt kan tilkaldes en ekstra vogn i tilfælde af pladsmangel. Men mange flyttefirmaer har mere end bare flyttevogne i parken.

Større flytteopgaver kan kræve mere end blot håndkraft og mandskab, og derfor har nogle flyttefirmaer adgang til mere end bare flyttevogne. Derfor kan der i deres vognpark findes kraner, møbellifter og/eller andet, som kan hjælpe med den effektive privat- eller erhvervsflytning.

Flyttefirmaernes miljøbevidsthed

Ideen om en parkeringsplads fyldt med større maskineri er ikke just forenelig med den grønne udvikling som vi alle forsøger at følge. Det er mange flyttefirmaer heldigvis bevidste om, med en bestræbelse om, at vognparken skal være så miljøbevidst som muligt. Holger Danskes miljøbevidste vognpark på 25 flyttebiler har f.eks. flyttevogne der kun er mellem 3-5 år gamle, og som alle overholder de gældende miljøkrav.

Når du vælger et flyttefirma som f.eks. Holger Danske ved du altså, at din flytning kan ske med ren samvittighed fra din side. Det behøver ikke være skadeligt for miljøet at ændre rammerne for dit hjem eller din virksomhed.