Skal der tapas på bryllupsmenuen?

Hvad skal du servere for dine gæster på din store dag? 

Når din store dag står for døren, skal du finde ud af, hvad du gerne vil servere for dine gæster til den store bryllupsmenu. Hvis du ønsker et glimrende alternativ til den traditionelle suppe, steg og is- menu, kan du meget vel overveje at servere tapas for dine gæster, hvilket du med garanti aldrig vil fortryde.  

Er der nok mad i tapas? 

En bekymring mange har i forhold til tapas, er, at folk er i tvivl om, tapas kan mætte deres gæster. Det, der skal oplyses i forhold til denne bekymring, er, at tapas altid bliver serveret i de rette mængder, hvis der er tale om catering, da caterer netop har kendskab til, hvor meget der skal på bordet for at mætte folk.  

Andre ideer til bryllupsmenuen 

En anden ide til en menu, hvor der også er noget til enhver smag fremgår af det følgende.  

I forhold til fisk til forret er laks umiddelbart en af de mest vellidte former for fisk, og vil derfor udgøre en glimrende forret. Den kan fås under en forret, der kaldes laksebombe med mascarpone creme og krydderurter samt argentinske saltvandsrejer, stenbiderrogn, blomme cherrytomater, napolitanosalat, spæde spire og flutes.  

Hoveretten kunne bestå af følgende: 

  • Oksemørbrad 
  • Kartoffellasagne med krydderurter 
  • Råmarinerede grøntsager 
  • Jordskokkechips med havsalt 
  • Rødvinssovs  

Desserten kunne bestå af følgende: 

Kombi iskage med vaniljeis, mango sorbet og kraftig chokoladekage i selskab med eksotisk frugt og syrlig hindbær coulis.  

Dette er bare et par forslag til bryllupsmenuen, der kan serveres i mange former og afskygninger.